Προφίλ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ένα νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου του Δήμου Θεσσαλονίκης το οποίο έχει ως πεδίο δράσης τη διενέργεια εκπαιδευτικών – καλλιτεχνικών δράσεων που προάγουν τον πολιτισμό και συνεισφέρουν στην αισθητική καλλιέργεια και ψυχαγωγία των πολιτών.

Περιλαμβάνει το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, την Ανώτερη και την Ερασιτεχνική Σχολή Χορού του Δήμου καθώς και τμήμα διοργάνωσης πολιτιστικών δράσεων. Συνεργάζεται με όλους τους σημαντικούς, δημόσιους και μη, φορείς που οραματίζονται το ίδιο και παράγουν έργο υψηλού επιπέδου μέσω συνεργειών.

Δραστηριοποιείται κυρίως στην πόλη της Θεσσαλονίκης, παράγει έργο με θετικό κοινωνικό πρόσημο και καθίσταται σημαντικός πόλος έλξης ανθρώπων, ιδεών και δημιουργικού έργου από όλο τον κόσμο, το οποίο επικοινωνεί μέσω της ιστοσελίδας www.kepothess.gr, του καναλιού του στην πλατφόρμα  YouTube, της σελίδας Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης / Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης στο facebook και μέσω των μέσων της έντυπης, της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής ειδησεογραφίας της χώρας γενικότερα.

2020 © Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης - Developed by My Company Projects | Hosted by Stakaman.gr